Gulvtepper

Gulvtepper

Når du innreder boligen din blir det raskt litt tomt om det er store flater som ikke brytes av noe. Selv om gulvet er laget av stilig parkett som i seg selv er en fryd å se på, så er det ofte praktisk å bryte av store flater med gulvtepper. Gulvtepper kan gjøre rommet roligere og også gjøre at lyden i rommet blir dempet. Det er mange fordeler med å pynte store flater med gulvtepper. Hos oss kan du finne flere varianter av gulvtepper i forskjellig stoff som man vil oppleve forskjellig. Stoffer du kan velge mellom er Hud /Skinn, Ull, Syntetisk og Silke. En grunn til å benytte gulvtepper er for å gi ditt design et personlig preg, men det kan også være for både å gi en annen akustikk i rommet eller for å gi et litt annet lysbilde.

Alle sanser vil påvirke hvordan ditt designerhjem oppleves. Både hvordan akustikken i rommet føles, og hvordan lyset fordeler seg i rommet. Selv om man ønsker et unikt hjem med særpreg, så skal som oftest rommet også fungere praktisk. Da må man ha løsninger som gjør at man kan leve sitt liv slik man liker å gjøre til daglig. Dersom man for eksempel går barbent gjennom stuen om morgenen for å nyte morgenkaffen, så kan gulvet føles kaldt å gå på om man ikke har noen gulvteppe.

Vi har alltid lav frakt og sender våre varer over hele Norge. Hos oss får du luksus til gode priser levert hjem. Du behøver bare logge deg inn på nettbutikken vår og finne frem gulvtepper som passer for deg, sammen med andre interiør-artikler som du vil ha for hjemmet ditt, så vil de være fremme hos deg innen kort tid i henhold til oppgitte leveringstider. En av de største fordelene ved å handle i nettbutikken vår er at du kan velge ut de varene du ønsker mens du sitter i godstolen i din egen stue og kan se hvordan forskjellige ting kan passe inn med en gang.

  • NYHETER
    kr 4 189,00

    Utsolgt

  • kr 4 399,00

    Utsolgt