Krukker og urner

Krukker og urner kan benyttes til mye forskjellig, og er perfekte produkter for å komplementere din innredning med en egenart. De kan enten være for plassering på bord eller i hyller, men vi har også løsninger som passer best for gulv. Du kan finne krukker med lokk som kan benyttes for oppbevaring, eller krukker uten lokk som egner seg som blomstervaser enten for vanlige eller kunstige blomster. Velg en krukke av glass, eller finn frem en som gir inntrykk av elde og bruk for å gi liv til ditt designerhjem. Her har vi løsninger for din smak slik at innredningen din får det perfekte uttrykket du ønsker.

Enten du trenger en krukke for å ha blomster i eller du vil ha den for oppbevaring, så er dette luksuriøse varer som gir ditt hjem et unikt særpreg. Du kan sitte på din egen PC i godstolen din og velge de produktene du ønsker mens du samtidig sjekker hvordan de vil passe inn i din design. Vårt utvalg av krukker og urner er unikt og spennende og vil gi ditt hjem særpreg. Det finnes mange løsninger for å gi din innretning ut spesielt uttrykk og liv, og dette er absolutt en løsning du kan vurdere.

Alle våre varer sendes ut til lav frakt og vi kan sende dem hvor som helst i Norge. Du trenger bare finne produktene du ønsker i nettbutikken vår, så vil vi så raskt som mulig få sendt produktene til deg i god tid i henhold til oppgitt leveringstid. Alle våre produkter gir deg anledning til å finne unike løsninger som ikke finnes i alle andre hjem. For perfekt interiør-design er et unikt og personlig hjem med spesielle interiør-artikler en nødvendighet. Ta deg god tid og finn frem akkurat de produktene du ønsker slik at hjemmet blir så perfekt som du ser for deg.

 • NYHETER
  kr 1 439,00

  Utsolgt

 • kr 549,00

  Utsolgt

 • kr 349,00

  Utsolgt