Speil

Speil er en viktig del av ditt interiør i flere rom. I entréen er det ofte et av hovedelementene som skal gi utgangspunktet for stilen du velger. Et speil er som oftest ønskelig i en hver entré for at man skal få tatt en siste sjekk av tøyet man går ut av huset med, eller ta en siste sjekk på at sminken er som den skal være. Men flere rom kan trenge et av våre luksuriøse speil for å utfylle den stilen du satser på. Soverommet trenger absolutt et speil da de fleste har alt utenom yttertøy plassert på soverommet, og ønsker å kunne se hvordan tøyet sitter når man kler seg eller pynter seg for selskapelige anledninger.

Velg også et unikt og eksepsjonelt speil for badet, eller noen vil kanskje ha et speil i stuen. Speilet er midtpunktet i entréen, men kan være bidraget som gir et særpreg på stuen eller spisestuen. På et soverom kan også speilet være midtpunktet, men det kan også være plassert anonymt i et hjørne og likevel bidra til et luksuriøst uttrykk. Når du bestiller møbler og interiør på nett, så har du fordelen av at du kan finne alt du ønsker å bestille mens du befinner deg i komforten av ditt eget hjem. Lurer du på en fargesammensetning, kan du bare ta med deg laptopen til rommet du bestiller for, og sjekke at fargen matcher.

Vi tilbyr alltid lav frakt slik at du kan bestille det du ønsker når du ønsker det uten at frakten gjør produktet dyrere enn om du bestilte større kvantum. Vi leverer våre varer til hele Norge, og hos oss får du luksusvarer til en god pris. Når du får speilene og andre interiørartikler du har bestilt hjem på døren, så kan du glede deg til å pakke dem ut og plassere dem der de skal være.

  • kr 1 199,00

    Utsolgt

  • kr 1 049,00

    Utsolgt

  • kr 3 049,00

    Utsolgt