Veggpynt

Veggpynt kan være det som skal til for å frem akkurat det uttrykket eller den stilen du er ute etter. Når du har funnet akkurat de møblene som gir ditt hjem den personligheten du ønsker, kan du lete blant utvalget vårt etter veggpynt som gir en tom og kjedelig vegg liv. Vi tilbyr luksuriøse artikler med det særpreget du er ute etter. Veggpynt forskjellige personer liker å dekorere sitt hjem med kan være forskjellig hos de fleste. Noen ønsker å pynte veggene med et standard maleri, mens noen kan synes det er morsomt med en ny vri. Det er mange former for kunstverk som kan pryde veggene dine, og kun du kan bestemme hva som er riktig for deg.

Interiør er ikke bare møbler og småinteriør, selv om du har funnet frem til artikler som perfekt gjenspeiler din personlighet, men det kan også være i form av veggpynt. Store veggflater uten noe for å bryte flaten, kan stjele oppmerksomheten til besøkende bort fra all annen interiør du ønsker skal gi uttrykk av en unik stil og eleganse. Pass derfor på å også finne veggpynt for veggflater som bør brytes når du bestiller den perfekte innredningen fra oss.

Med lav frakt og luksus til gode priser får du mange spennende muligheter som gjør at hjemmet ditt blir husket og lagt merke til. Vi leverer alle varer til hele Norge. Ved hjelp av nettsidene våre finner du raskt de perfekte møblene og interiør-artiklene til ditt hjem, og vi får dem sendt hjem til deg så raskt som mulig. Veggpynt kan være det som trengs for å gjøre at ditt hjem oppfattes som et designerhjem og at du blir misunnet for din utsøkte smak. Vi har alt du trenger for å innrede hjemmet ditt på en måte slik at du ønsker å tilbringe enda mer tid hjemme enn du allerede gjør.

 • kr 4 399,00

  Utsolgt

 • SJEKK PRISEN
  På Lager

  Vanlig pris: kr 1 589,00

  Kampanje:

  Spesialpris: kr 999,00