Oppbevaring

For at entrèen skal bevare et unikt særpreg, er det viktig at den er funksjonell slik at ikke dette blir et sted hvor det samler seg rot og uorden på grunn av at man ikke har noe sted å plassere yttertøy og skotøy.Alle rom trenger å fungere slik vi bruker dem, og da trenger man skapplass og oppbevaring. Din designer-entrè er ingen unntak. Du behøver ikke ofre ditt ønske om å ha et hjem med egenart for å få den lagringsplassen du så sårt trenger, men kan finne unike møbler som hjelper deg å holde orden i det første rommet dine gjester møter og som danner et grunnlag for inntrykket av hele huset.

Hos oss finner du flere kommoder med særpreg som gir deg mulighet til å innrede et hjem i luksus til en god pris. Både kommoder, skap og hyller for oppbevaring finnes i et godt utvalg av særpreget design som gir deg mulighet for å innrede ditt hjem med egenart. Interiør-design handler ikke bare om å ha et hjem som er pent og spesielt innredet, med du vil også ønske å ha et personlig hjem som gjenspeiler hvordan du selv ønsker at ditt hjem skal være. Når vi i tillegg leverer i hele Norge og du får lav frakt på våre produkter, så kan du tilpasse innkjøpene etter lommeboka og raskt innrede et hjem som besøkende vil få inntrykk av kunne være et kjendishjem.

I tillegg til at du finner produkter hos oss for en hver smak som gir deg grunnlag til å innrede et hjem med din identitet, så legger vi også vekt på at våre produkter skal være av god kvalitet og at du kjøper skap, hyller eller kommoder for oppbevaring som varer og som du kan ha glede av i lang tid. Vi leverer de bestilte varene hjem til deg raskt i henhold til oppgitt leveringstid.

 • kr 5 299,00

  Utsolgt

 • kr 8 799,00

  Utsolgt

 • kr 6 999,00

  Utsolgt

 • kr 7 999,00

  Utsolgt

 • kr 10 819,00

  Utsolgt