Paraplystativ

Selv en liten ting som et paraplystativ er med på å skape et hjem med egenart. Ved å velge det rette paraplystativet for å komplettere ditt designerhjem, så kan du oppleve at dette løfter inntrykket av entrèen din til et nivå du kan være stolt av med særpreg. Her hos oss finner du paraplystativ med unik stil som passer for en hver smak og som gir deg luksus til en god pris. Når man ønsker det perfekt designede hjem, er det viktig å tenke på at inntrykket besøkende får av hjemmet starter med entrèen. Førsteinntrykket skaper et grunnlag for hvordan hele resten av ditt hjem med personlighet oppfattes.

Designet av ditt hjem må være funksjonell i tillegg til stilfull for å gi det inntrykket du ønsker. Selv om du har fått det individuelle preget du ønsker med de valgene du ellers har innredet med, så bør det finnes et sted hvor man kan oppbevare paraplyer også, og det bør følge den samme unike stilen som du får frem med andre interiørartikler i entrèen din. Paraplystativet kan ende opp med å være prikken over i-en som gjør ditt hjem til det hjemmet du drømmer om fra første øyeblikk du går inn i huset. Med lav frakt på produktene, vil du kunne velge dine nye artikler fra Thomas Hill når det passer best for budsjettet uten at frakten gjør produktet spesielt mye dyrere.

Paraplystativ kan være like viktig som andre artikler i entrèen din og gjøre at stilen beholdes også på en regnværsdag når du har invitert dine venner til et selskap med stil ned til minste detalj. Selv paraplyene må kunne plasseres slik at man ivaretar den unike designen man i utgangspunktet ønsket. Når du bestiller produkter fra oss blir de raskt levert hjem til deg i henhold til oppgitte leveringstider.

  • kr 2 199,00

    Utsolgt

  • kr 2 199,00

    Utsolgt

  • kr 1 649,00

    Utsolgt