Speil

Når du leter etter eksklusive løsninger for entréen vil et speil ofte være midtpunktet for en fascinerende innredning. Vi tilbyr speil til interiør-løsninger i entréen når du ønsker en løsning som ikke alle andre har. I tillegg til at våre speil er funksjonelle, vil de gi et eksepsjonelt førsteinntrykk av hjemmet ditt. Entréen er det første rommet dine gjester kommer inn i, og førsteinntrykket legger basis for opplevelsen dine av resten av ditt hjem. Det inntrykket du viser i inngangspartiet blir spesielt og unikt med speil fra Thomas Hill. Her finner du unike designede speil som setter en ekstra spiss på din entré.

Vi tilbyr et stort utvalg av unike og spesielle produkter for de med utsøkt smak som ønsker å innrede sitt hjem unikt og spesielt til en overkommelig pris. Med et speil fra oss i entréen er du garantert å få et godt grunnlag til å skape en helhetlig design som gir inntrykk. Disse speilene med enestående og spesiell design er et glimrende supplement til andre produkter du finner i vår nettbutikk for å komplettere interiøret i din entré.

Speilene vi tilbyr er av kvalitet som varer i tillegg til at de følger de siste trender innen interiør-design slik at du kan bruke speil fra oss også når du moderniserer din design ved en senere anledning. Dette er stilriktige speil som passer sammen med mange forskjellige møbler og produkter og gjør at du enkelt kan sette sammen en ny stilig design i din entré når du ønsker det. Speilrammer finnes i flere forskjellige kvalitetsmaterialer, som gullfarget og sølvfarget metall, råbehandlet tre og antikk sølv. Ønsker du et spesielt speil for å pryde inngangspartiet, er dette speilene for deg. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i en eksepsjonell design til en overkommelig pris for alle som ønsker spesielle løsninger.

  • kr 1 199,00

    Utsolgt

  • kr 1 049,00

    Utsolgt

  • kr 3 049,00

    Utsolgt