Produktomtaler

Mensa salongbord m/svart herdet glass

Mensa salongbord m/svart herdet glass

Vurdering:
masse skryt

dette bordet har jeg fått masse skryt av ,alle lurer på hvor jeg har fåt tak i dette bordet ,vi har små unger så mye kladdmerker , men en kjap tørk så ser det like fint ut ....så kjekt med møbler som viser igjen og ikke alle tørr å kjøpe;-)

Aina - Sendt inn 2013-11-01 20:35:46
Lyon Sofa Kremhvit 3S / skinnknapp - UTGÅR

Lyon Sofa Kremhvit 3S / skinnknapp - UTGÅR

Vurdering:
lyon sofa krem

DETTE ER DEN DESDERT FINESTE SOFA I SKINN JEG NOEN GANG HAR SETT PÅ DET NORSKE MARKEDET

MARIT SETEKLEIV - Sendt inn 2013-10-18 19:57:53
Lyon Sofa Kremhvit 3S  / diamantknapper

Lyon Sofa Kremhvit 3S / diamantknapper

Vurdering:
Denne sofaen er flottere i virkeligheten enn på bilde

Jeg har akkurat fått denne sofaen og ble positivt overrasket ved utpakking. En utrolig flott sofa, mye finere enn du egentlig får inntrykk av på bildet. Den er hard i stopping som gjør den veldig god å sitte i. Litt høyere enn vanlige sofaer men det passet perfekt til mitt salongbord fra 30-tallet. God oppfølging fra Adisa, som er en utrolig hyggelig og engasjert dame.

Unn Irene - Sendt inn 2013-08-05 09:02:16