Oppbevaring

På et soverom har man ofte stort behov for oppbevaring av forskjellige ting som klær og sengetøy, blant annet, Når man innreder soverommet bør man tenke på det praktiske selv om man ønsker en stilig og luksuriøs design. Men det behøver ikke å være et kompromiss å prioritere oppbevaring i et soverom selv om man ønsker å ivareta en eksepsjonell design. Vi har kommoder og skap som gir soverommet ditt en helt unik design, så i stedet for å bli et kompromiss i forhold til den stil og design du er ute etter, så vil oppbevaringsartiklene fremme den stilen du er ute etter ytterligere. De artiklene vi tilbyr er møbler som vil gi ditt soverom et særpreg og hvor du har mulighet til å finne møbler som gjenspeiler din personlighet.

Oppbevaring er en viktig del av soverommet når man skal designe for at rommet kan benyttes på så praktisk som mulig måte. Ved å velge disse møblene på nett, kan du bestille dem fra godstolen hjemme i din egen stue, og få dem levert raskt på døren. Det er enkelt å manøvrere seg frem til andre møbler som komplementerer de valgene du har gjort for soverommet i forbindelse med oppbevaring. Ved hjelp av nettsidene våre finner du raskt den perfekte design for akkurat ditt soverom.

Vi leverer alltid varene med lav frakt, og vi ønsker at luksusartikler skal være tilgjengelig for alle for en god pris. Når du har bestilt den perfekte sammensetningen av møbler på nettsidene våre, vil vi levere disse uansett hvilken adresse i Norge du ønsker dem levert til. Når møblene leveres til din adresse vil da endelig få muligheten til å bære dem på plass og se den ferdige designen på plass på ditt soverom. Lagring i form av kommoder og skap kan sette et utrolig stilig preg på rommet om valget planlegges bra.

 • kr 5 299,00

  Utsolgt

 • kr 8 799,00

  Utsolgt

 • kr 6 999,00

  Utsolgt

 • kr 7 999,00

  Utsolgt

 • kr 7 669,00

  Utsolgt

 • kr 10 819,00

  Utsolgt

 • kr 2 939,00

  Utsolgt