Senger

Det viktigste møbelet som skaper inntrykket på et soverom, er sengen. Hos oss kan du velge blant eksepsjonelle og luksuriøse senger som vil legge grunnlag for et stilig og unikt soverom. Ved å velge blant våre andre enestående soveroms-artikler, så blir det totale inntrykket akkurat slik du ønsker det. Du kan velge din egen helt eksepsjonelle stil, eller du kan innrede ditt soverom i luksus med våre mest fasjonable modeller med gode priser. Velg blant våre senger med særpreg og få et unikt innredet soverom med egenart. Når du har funnet den senga du ønsker, kan du utfylle stilen ved å finne frem til unike og stilige nattbord, sminkebord, speil, og annet slik at du kan få ditt soverom innredet slik du ønsker i tillegg til at du oppnår din personlige stil.

Et hjem med personlighet stopper ikke i stuen eller entrèen, men vil også inkludere soverom og andre rom. Du kan raskt finne frem til unike møbler i henhold til den stilen du ønsker i ditt soverom ved hjelp av nettsidene våre, og kan bestille dem for hjemsending. Når du mottar møblene hjemme, er det bare å bære dem på plass der du ønsker at de skal stå.

Vi opererer alltid med lav frakt og med luksus til gode priser. Vi leverer til hele Norge. Det er enkelt å finne frem de produktene du ønsker, og du kan gjøre det direkte fra godstolen hjemme i din egen stue. Straks du har funnet alle møblene du ønsker, kan du bestille dem for direkte hjemsending. Dette er en enkel måte å handle møbler på som gjør at du ikke behøver å reise rundt fra butikk til butikk for å finne frem det du ønsker. Senger du finner hos oss er designet med forskjellig finish. Du finner senger i tre, med skinnfinish, eller med finish i tekstil. Du kan også velge mellom komplette senger, eller sengegavler beregnet for spesielt designede madrass-løsninger.

 • kr 11 999,00

  Utsolgt

 • kr 10 809,00

  Utsolgt

 • kr 7 499,00

  Utsolgt

 • kr 9 929,00

  Utsolgt