Spisebord

Et av de viktigste valgene for en spisestue, som også gjenspeiler designet i resten av stuen, er spisebordet. En unikt og spennende innredet spisestue starter ofte med spisebordet, for å kompletteres med spesielle spisestuestoler. Det finnes mange muligheter som gjør at din spisestue blir spesielt spennende for dine gjester. Du kan velge mellom luksuriøse spisebord som gir ditt designerhjem et preg av eleganse, eller du kan velge et spisebord som gir ditt hjem en egenart. Uansett hvilke spisebord du finner frem til i utvalget vårt, er det spisebord av ypperste kvalitet som du vil trives med og som gjør at du får lyst til å ha gjester hver dag.

Et unikt spisebord komplementert av utsøkte spisestoler av eksepsjonell design gir et godt utgangspunkt for at ditt hjem blir husket og beundret av dine gjester. Når du handler møbler på nett, kan du se for deg hvordan møblene passer inn samtidig som du finner dem på nettsiden da du kan lete frem møblene mens du sitter behagelig i stuen din foran PCen. Finn frem det perfekte spisebordet som passer til din personlighet, og bruk dette som utgangspunkt for å velge spisestoler som matcher perfekt både spisebordet og din personlige smak. I utvalget kan du finne spisebord til spisestuen, enten den er integrert med resten av stuen eller om den er plassert i et eget rom, eller om du vil ha et spisebord på kjøkkenet. Mange ønsker et spisebord med egenart på kjøkkenet.

Hos oss får du lav frakt og luksus til en god pris. Ved å innrede med spisebord og spisestoler fra oss, får du innredet hjemmet ditt med individualisme. Varene kan leveres over hele Norge, så alt du behøver å gjøre, er å finne frem til det perfekte spisebordet, og eventuelt matchende spisestoler, og du får levert varene uten unødvendig forsinkelse rett hjem på døren.

 • NYHETER
  kr 12 699,00

  Utsolgt

 • NYHETER
  kr 8 699,00

  Utsolgt

 • kr 12 999,00

  Utsolgt

 • kr 8 049,00

  Utsolgt