Benk

En benk kan gi stuen det lille ekstra som gjør at alle vil huske din unike innredning. Benker kan være mer enn en bare en sitteplass. Når man skal innrede stuen, er det ikke bare bord, stoler og sofa som utgjør det endelige resultatet. Alle møbler og gjenstander utgjør sammen hva som gir hjemmet ditt en egenart. I vårt utvalg finner du mange muligheter for å gi din stue en identitet som reflekterer deg. Tenk også over om du kan ha behov for at en benk i tillegg kan brukes til oppbevaring. Oppbevaring i forhold til et hjem med særpreg trenger ikke være et kompromiss. Du kan finne stilige benker her hvor du også får oppbevaring med på kjøpet.

Når du planlegger innkjøp av en benk, kan du benytte en av våre unike modeller som en ekstra sitteplass i salongen om det skulle være nødvendig når du har gjester. Let deg frem til den benken som passer til din personlighet og til den stilen du ønsker å få frem i stuen din. En stue innredet med individualisme er en stue man husker og som kan gi et luksuriøst inntrykk. I vårt utvalg finner du luksus-varer til overkommelige priser. Luksus-innredning behøver ikke bety høye priser.

Alle møbler du kjøper fra oss gir deg muligheten til å innrede hjemmet ditt for gode priser, og vi opererer med lav frakt slik at du skal kunne få levert møblene hjem uten at du får en høy tilleggskostnad på grunn av frakten. Med spennende og unike sammensetninger av møbler fra utvalget her hos oss, vil din bolig like godt kunne vært et kjendishjem. Varene leveres direkte hjem til deg uansett hvor du bor i Norge. Du behøver ikke forlate godstolen før du har bestilt alt du ønsker deg og det er på vei til deg.

  • NYHETER
    kr 2 279,00

    Utsolgt

  • kr 6 150,00

    Utsolgt