Bord

Et bord er ikke bare et sted du spiser middag eller plasserer kaffekoppen eller potetgullbollen under en film-stund. Stuebordet er en viktig del av interiøret i stuen din. Når du ønsker et hjem med egenart, er det like viktig å tenke gjennom hva slags bord du ønsker, som det er å tenke gjennom alle andre møbler du ønsker i stuen. Våre bord kan gi stuen den luksusen du vil den skal ha, uten kostnader som vanligvis følger med luksus-varer. Vi tilbyr eksepsjonelle bord for en hver stil og ett hvert behov. Dersom du ønsker en liten sittegruppe med et helt spesielt bord hvor du kan nyte ettermiddagskaffen, eller du vil ha et spisebord eller salongbord som gir hjemmet ditt et unikt særpreg som gjester vil legge merke til og huske, så er det noe av det vi kan tilby.

Finn frem til et helhetlig møblement som fremmer den stilen du velger for din stue og som gir deg et hjem med din identitet. Det er enkelt og praktisk å finne frem til de forskjellige møblene du ønsker for å møblere alle deler av stuen din ved å velge innenfor forskjellige kategorier og sette sammen sett slik du ønsker det. Du finner flere unike og spesielle bord for spisestuen, salongen eller sittegruppen du ønsker å ha i tillegg, og ved å sammenlikne bordet du velger med resten av vårt sortiment, så finner du den perfekte spisestuen eller den perfekte salongen for deg.

Når du har valgt ut bordene du ønsker, kan du bestille det levert rett hjem med lav frakt. Vi leverer våre produkter i hele Norge, så du kan være sikker på at vi vil få møblene frem til deg når du har valgt det du ønsker. Med bordet du velger, samt andre møbler du eventuelt velger å kjøpe i samme forsendelse, så får du hjemsendt luksus til en god pris som vil gi ditt hjem et særpreg man ikke glemmer.

  • NYHETER
    kr 6 199,00

    Utsolgt

  • NYHETER
    kr 9 399,00

    Utsolgt