Daybed

For den optimale komfort i stuen er det et godt alternativ å komplementere et perfekt interiørdesign med en daybed som fungerer like godt som en lenestol hvor du kan få beina litt opp i høyden etter en lang dag på jobben, eller du kan synke ekstra godt ned i den for en middagslur. I tillegg til denne komfortable funksjonen, så er en daybed en glimrende løsning som kan kombineres med andre møbler i vårt vareutvalg. Daybed finnes i forskjellige utforminger som passer i forskjellige hjem. Har man innredet stuen med nette møbler for å utnytte plassen godt, så kan det være en løsning med en sjeselong i stedet for en daybed, men en daybed kan også være en fin variasjon fra nett design i resten av stuen.

Det finnes mange smarte løsninger for å få en veldesignet stue med særpreg. Man behøver ikke velge akkurat samme møbler som naboen velger for å kunne utnytte stuen som man ønsker, men man kan også gi sitt hjem et personlig preg med en løsning som både bidrar til et stilig design med en daybed, i tillegg til at den er komfortabel og gjør at du kan benytte stuen slik du ønsker det. Du vil finne flere møbler i vårt sortiment som er perfekte for å matches med våre daybeds. Din fantasi og oppfinnsomhet er grunnlaget for at stuen din får et unikt design med særpreg.

Med våre lave priser på frakt og våre gode priser generelt, så behøver ikke lommeboka å tømmes helt for å få kjøpt de møblene du ønsker for at ditt hjem skal bli unikt. Klikk deg frem til våre stilige daybeds, og få levert den du ønsker hvor som helst i Norge. Uten å forlate godstolen, har du bestilt den perfekte løsningen for stuen som blir levert rett hjem til deg.

 • NYHETER
  kr 17 399,00

  Utsolgt

 • NYHETER
  kr 17 399,00

  Utsolgt

 • NYHETER
  kr 17 399,00

  Utsolgt