Oppbevaring

Når du skal innrede ditt hjem er det mange løsninger for å få det perfekte hjemmet som både er estetisk perfekt og som i tillegg er praktisk. En utfordring man ofte har når man vil ha et hjem med særpreg og personlighet, er å få nok lagringsplass slik at alle rom kan benyttes på en praktisk og elegant måte. For stuen kan du velge fra et stort utvalg av eksepsjonelle møbler som er designet for oppbevaring. Tenk gjennom hva du trenger av lagring i stuen når du velger de møblene som skal gjøre ditt hjem til et hjem med identitet. Selv kjendishjem har et utvalg av steder for å lagre alt fra duker og porselen, til papirer og tøy. Innen oppbevaring vil du også finne møbler som er laget for å få frem alle dine favoritt pynte-gjenstander, mens du ellers kan finne spennende løsninger for å få nok skapplass i stuen din. Du kan også velge å kjøpe en kommode for stuen, som i tillegg vil fungere helt glimrende på soverommet ditt.

Møbler for oppbevaring behøver ikke å være et kompromiss i forhold til interiør og design i hjemmet ditt, men det er mange luksuriøse løsninger å velge mellom for å få oppbevaringen du ønsker og trenger i ett hvert hjem. Et unikt hjem gir et bedre inntrykk om man kan legge vekk en del gjenstander som ikke er ment for å stå fremme og dermed å ivareta et designerhjem. På denne måten kan man unngå at stuen fremstår som rotete i stedet for stilig.

Med lav frakt og gode priser, får du levert stilige og unike møbler som vi gi ditt hjem et særpreg som mange vil misunne deg. Luksus til en god pris er en selvfølge hos oss. Du behøver ikke bruke hele månedslønna for å få møbler litt utover vanlig standard.

 • NYHETER
  kr 14 299,00

  Utsolgt

 • NYHETER
  kr 15 399,00

  Utsolgt

 • kr 5 299,00

  Utsolgt

 • kr 8 799,00

  Utsolgt

 • kr 6 999,00

  Utsolgt

 • kr 7 999,00

  Utsolgt

 • kr 7 669,00

  Utsolgt