Puff

Når stuen er ferdig innredet og du føler det mangler noe for å få det perfekte inntrykket du ønsker med innredningen, så kan det være at en puff eller en sjeselong er det som mangler for at stuen skal bli perfekt. En puff kan benyttes til så mangt. Du kan enten bruke den som en ekstra sitteplass, eller som en plassbesparende sitteplass når du kun trenger å sette deg ned for korte gjøremål. De kan også brukes som en skammel for lesestolen din for ekstra komfort, eller du kan velge en unik og luksuriøs modell for å komplementere et perfekt interiør-design slik at får akkurat den stilen du sikter på i stuen din.

Let deg frem til en modell med en unik design og med særpreg som ikke vil finnes i alle andre hjem du besøker. For et hjem med særpreg kan du oppdage mange spennende løsninger hos oss som kan settes sammen med flere andre møbler fra utvalget vårt. En sjeselong kan være et perfekt valg for en behagelig sitteplass hvor du kan tilbringe koselige kveldsstunder foran peisen med et glass rødvin og en god bok. Puffer fra vårt utvalg finnes i spennende luksuriøse modeller til en god pris. Hos oss er luksus tilgjengelig for alle uten at prisen gjør at det blir umulig å unne seg det lille ekstra. Den perfekte puffen for stuen din er bare noen tastetrykk unna.

I tillegg til at du kan nyte godt av våre gode priser, så har vi også lav frakt og kan levere alle våre varer over hele Norge. Sett deg ned i godstolen med PCen, velg ut den perfekte innredning, og bestill for å få det levert rett hjem innen kort tid. Når du handler møbler på nett slipper du all frustrasjonen med å løpe rundt fra butikk til butikk uten egentlig å finne det du egentlig har lyst på.

  • NYHETER
    kr 2 279,00

    Utsolgt

  • kr 4 199,00

    Utsolgt